KETTUMUORIN MEHU

2 kg pakkasenpuremia pihlajanmarjoja (perattuina)
2 kg hapahkoja, mehuisia omenoita
2,5 litraa vettä
1 purkki hunajaa
0,5 kg sokeria

Keitä marjat ja omenat vedessä pehmeiksi ja siivilöi sideharson läpi. Lisää valmiiseen mehuun sokeri sekä hunaja ja keitä.
Kuori vaahto. Pullota heti.  

 
 

Mehustuspalvelut

Valmistamme asiakkaan/yrityksen omista marjoista ja omenoista toiveiden mukaisia mehuja.

Mehuja ei keitetä, kuten höyrymehuja tehtäessä, vaan ne valmistetaan kylmäpuristusmenetelmällä, joka säilyttää marjojen vitamiinit. Pullotettaessa mehut kuumennetaan muutamaksi sekunniksi (pastöroidaan) + 80 C, joka takaa säilyvyyden. Halutessasi voimme valmistaa mehut myös ilman pastörointia eli ilman kuumennusta, jolloin mehut on pakastettava heti.

Tuotantotilamme sijaitsevat Kontiolahden Jakokoskella. Uudenaikaiset EU-normit täyttävät tuotantotilat ja koneet takaavat valmistamillemme mehuille korkean ja tasaisen laadun.

Teemme mehustuspalvelua ympäri vuoden, mutta sesonkiaikamme ajoittuu elokuun puolesta välistä lokakuun loppuun.