Mehuasemasta kuohujuomien valmistajaksi

Alkuun toiminta keskittyi mustaherukan viljelyyn ja sopimusostajille myyntiin. Hyvin hoidettujen ja korkealaatuisten herukkaviljelmien lisäksi toimintaa kehitettiin vuonna 1984 rakentamalla mehupuristamo.  Puristamon avulla marjoista ja juureksista valmistettiin maukkaita mehuja kotipuutarhaajien toiveiden mukaisesti. Myöhemmin mehutuotteiden tarjonta ulottui jo suurkeittiöihin ja vähittäiskauppoihin.

Uuttera marjojen jatkojalostuksen kehitys toi pariskunnalle vuonna 1990 ”Vuoden maaseutuyrittäjä”-kunniapalkinnon, joka myönnettiin ennakkoluulottomasta asenteesta kehittää puhtaita kotimaisia marjoja monikäyttöisiksi jatkojalostustuotteiksi.

Vuonna 2004 toiminta siirtyi vanhemmilta jälkipolvelle Pasi Kiiskisen otettua yrityksen vetovastuun marjojen viljelystä, jalostuksesta ja yrityksen liiketoiminnasta. Samalla nimi vaihdettiin KontioMehuksi, joka vastasi paremmin laajentuneen liiketoiminnan sisältöä.

Marjojen jalostaminen innovatiivisiksi, kuluttaja- ja asiakaslähöisiksi tuotteiksi on “sydänasia”, jota toteutetaan tänä päivänä perheyritysmuotoisesti.

Yrityksen vahvuuksia ovat aina olleet iloinen, asiakaslähtöinen palvelu sekä aidoista marjoista jatkojalostetut laadukkaat tuotteet.