Alkoholiton Mimosa tuo kevään pääsiäisbrunssille

 

Pääsiäisen pitkä viikonloppu alkaa tunnelmallisesti pääsiäisbrunssilla. Brunssi on runsaan aamiaisen ja kevyen lounaan välimuoto. Samalla se on ihana tapa aloittaa päivä yhdessä kotona perheen kesken tai ystävien kanssa nyyttärimeiningillä.

Valmista brunssille mureaa karitsanpaistia ja tarjoile se vaalean rapeakuorisen maalaisleivän kanssa. Pääsiäisperinne on täynnä ihania jälkkärivaihtoehtoja. Juhlaruoan kruunaa perinteinen mämmi kermalla tai vaniljakastikkeella tai vaikkapa klassinen kaksikko pasha ja kulitsa. Sekä tietysti suklaa kaikissa muodoissaan.

Valmista brunssin kaveriksii keväisen keltainen Mimosa-drinkki, joka Lehtikuohusta ja appelsiinimehusta sekoitettuna on alkoholiton vaihtoehto keväisen juhlapäivän kilistelyyn.

 

Pääsiäisbrunssin alkoholiton Mimosa

 

Yksi osa appelsiinimehua

Yksi osa jäähdytettyä Lehtikuohua

Koristeluun: appelsiinia tai mansikoita

Kaada appelsiinimehu kuohuviinilaseihin. Täytä lasit Lehtikuohulla juuri ennen tarjoilua. Koristele lasit appelsiinisiivuilla tai mansikoilla.

 


« Takaisin uutisiin