Tuotteemme näkyvät tapahtumissa pitkin vuotta ja ympäri maata

Meidän tuotteemme löytyvät paitsi kauppojen hyllyiltä, usein myös messuilta ja muista esittelytilaisuuksista.

Teemme jälleenmyyjien välityksellä tuote-esittelyjä asiakkaille. Nämä ovat ennalta järjestettyjä tapahtumia, joissa pystytämme ständin useimmiten kaupan sisätiloihin, maistatamme juomiamme ihmisillä ja kerromme heille samalla tietoa yrityksestämme ja tuotteistamme.

Maku hurmaa ensisiemauksella

Juomamme ovat hienostuneita ja laadukkaita premium-tuotteita, joiden laadun ja viehätysvoiman ihmiset ymmärtävät maistamalla niitä. Juomamme valmistetaan puhtaista luonnon raaka-aineista ja niiden aitous ja marjapitoisuus tekevät yleensä vaikutuksen jo ensimmäisellä siemauksella. Luonnollinen, raikas ja marjaisa maku on tuoteperheemme valtti ja erityisvahvuus.

Mitä lähitulevaisuus tuo tullessaan?

Tuotteemme ovat seuraavan kerran näytillä jo nyt lauantaina 23. maaliskuuta klo 10–14  Rantakylän ostoskeskuksen perhepäivä-tapahtumassa.

Olemme myös erittäin aktiivisesti mukana PKO:n juhlavuoden kunniaksi järjestettävissä kymmenessä omistajaillassa eri puolilla maakuntaa. Näistä tapahtumista viidessä on mukana myös Suomen suosituimpiin tubettajiin kuuluva Lakko. Paikkakunnat ja päivämäärät näille illoille ovat 27.5. Kitee, 13.6. Joensuu, 12.8. Ilomantsi, 21.8. Lieksa ja 28.8. Outokumpu.

Tuote-esittelymme laajenevat tänä vuonna aivan uudella volyymilla myös valtakunnalliselle tasolle, kun järjestämme jopa 50 tapahtumapäivää myymälöissä, joiden tuotevalikoimaan tuotteemme kuuluvat.

Tule maistelemaan!

 


« Takaisin uutisiin