Mehuasemasta kuohujuomien valmistajaksi

Alkuun toiminta keskittyi mustaherukan viljelyyn ja sopimusostajille myyntiin. Hyvin hoidettujen ja korkealaatuisten herukkaviljelmien lisäksi toimintaa kehitettiin vuonna 1984 rakentamalla mehupuristamo.  Puristamon avulla marjoista ja juureksista valmistettiin maukkaita mehuja kotipuutarhaajien toiveiden mukaisesti. Myöhemmin mehutuotteiden tarjonta ulottui jo suurkeittiöihin ja vähittäiskauppoihin.

Uuttera marjojen jatkojalostuksen kehitys toi pariskunnalle vuonna 1990 ”Vuoden maaseutuyrittäjä”-kunniapalkinnon, joka myönnettiin ennakkoluulottomasta asenteesta kehittää puhtaita kotimaisia marjoja monikäyttöisiksi jatkojalostustuotteiksi.

Vuonna 2004 toiminta siirtyi vanhemmilta jälkipolvelle Pasi Kiiskisen otettua yrityksen vetovastuun marjojen viljelystä, jalostuksesta ja yrityksen liiketoiminnasta. Samalla nimi vaihdettiin KontioMehuksi, joka vastasi paremmin laajentuneen liiketoiminnan sisältöä.

Marjojen jalostaminen innovatiivisiksi, kuluttaja- ja asiakaslähöisiksi tuotteiksi on “sydänasia”, jota toteutetaan tänä päivänä perheyritysmuotoisesti.

Yrityksen vahvuuksia ovat aina olleet iloinen, asiakaslähtöinen palvelu sekä aidoista marjoista jatkojalostetut laadukkaat tuotteet.

         logo.png


Me sosiaalisessa mediassa

KontioMehu17 tuntia sitten
“Saako tämän jo avata?” kysyivät ihmiset, kun Kontiomehun tonttu kaupungilla paketteja jakoi. No kyllä saa! Sillä tiedetäänhän me, ettei kuohujuoman avaamista jaksa kukaan pitkään odotella. Hyvää ja pirskahtelevaa joulun aikaa! Alkoholittomat kuoharimme löydät hyvin varustelluista Keskon ja S-ryhmän ruokakaupoista sekä Alkosta. #kontiomehu #alkoholiton #kuohujuoma #kuohari...
KontioMehu17 tuntia sitten
Meidän ja Juha Puhtimäen viikonlopun menovinkkinä on Koli Spa! Ota mukaan hyvää seuraa ja kuohuvaa, niin rentoutuminen upeissa kansallismaisemissa on takuuvarmasti onnistunut. 🥂✨ #kontiomehu #lehtikuohu #pohjoiskarjalasta #kolirelaxspa
KontioMehu6 päivää sitten
Meidän tämän vuoden Glögi on nyt myyty loppuun! KIITOS! ❤️ Ensi joululle tehdään varmasti lisää Glögiä! Ottaisimme glögistä mielellämme palautetta vastaan. Palautteiden pohjalta osaamme hioa reseptiä ja valmistaa teille ensi jouluksi täydellisen makunautinnon. 😊🍃 #kontiomehu #glögi #pohjoiskarjalasta #hyvääsuomesta