Mehuasemasta kuohujuomien valmistajaksi

Alkuun toiminta keskittyi mustaherukan viljelyyn ja sopimusostajille myyntiin. Hyvin hoidettujen ja korkealaatuisten herukkaviljelmien lisäksi toimintaa kehitettiin vuonna 1984 rakentamalla mehupuristamo.  Puristamon avulla marjoista ja juureksista valmistettiin maukkaita mehuja kotipuutarhaajien toiveiden mukaisesti. Myöhemmin mehutuotteiden tarjonta ulottui jo suurkeittiöihin ja vähittäiskauppoihin.

Uuttera marjojen jatkojalostuksen kehitys toi pariskunnalle vuonna 1990 ”Vuoden maaseutuyrittäjä”-kunniapalkinnon, joka myönnettiin ennakkoluulottomasta asenteesta kehittää puhtaita kotimaisia marjoja monikäyttöisiksi jatkojalostustuotteiksi.

Vuonna 2004 toiminta siirtyi vanhemmilta jälkipolvelle Pasi Kiiskisen otettua yrityksen vetovastuun marjojen viljelystä, jalostuksesta ja yrityksen liiketoiminnasta. Samalla nimi vaihdettiin KontioMehuksi, joka vastasi paremmin laajentuneen liiketoiminnan sisältöä.

Marjojen jalostaminen innovatiivisiksi, kuluttaja- ja asiakaslähöisiksi tuotteiksi on “sydänasia”, jota toteutetaan tänä päivänä perheyritysmuotoisesti.

Yrityksen vahvuuksia ovat aina olleet iloinen, asiakaslähtöinen palvelu sekä aidoista marjoista jatkojalostetut laadukkaat tuotteet.

                   

                  

 


Me sosiaalisessa mediassa

KontioMehu
KontioMehu6 päivää sitten

Kysyimme ravintola Local Bistron omistajalta Marko Turuselta, miksi juuri Lehtikuohu? 🥂

"Local Bistro haluaa tarjota asiakkailleen parhaan ja alkuperäisen alkoholittoman vaihtoehdon."

Joensuun Local Bistro tarjoilee Lehtikuohua juomana sekä herkullisena sorbettina.

Ravintolassa alkoholittoman vaihtoehdon löytyminen listalta on...

KontioMehu
KontioMehu2 viikkoa sitten

Kotimainen Lehtikuohu sopii arkeen kuin juhlaan. Juomaa on ihana nauttia niin kotona koko perheen kesken kuin ystävien kanssa ravintolassa.

Kerro meille (esimerkiksi tägäämällä) missä ravintolassa Sinä haluaisit nauttia Lehtikuohua? 🥂

Kommentoineiden kesken arvomme tuotepalkinnon, joka sisältää alkoholittomia kuohujuomiamme.

KontioMehu
KontioMehu3 viikkoa sitten

Hyvää Suomalaisen ruoan päivää! 🇫🇮

Suurimmalla osalla juomistamme on Hyvää Suomesta -merkki, joka kertoo, että tuote on valmistettu suomalaisista raaka-aineista Suomessa, ja että tekijät ja tuotantoketju tunnetaan.

Olemme ylpeitä omista sekä 300 muun tuottajan tuotteista, joista kyseinen Joutsenlippu löytyy.