Mehuasemasta kuohujuomien valmistajaksi

Alkuun toiminta keskittyi mustaherukan viljelyyn ja sopimusostajille myyntiin. Hyvin hoidettujen ja korkealaatuisten herukkaviljelmien lisäksi toimintaa kehitettiin vuonna 1984 rakentamalla mehupuristamo.  Puristamon avulla marjoista ja juureksista valmistettiin maukkaita mehuja kotipuutarhaajien toiveiden mukaisesti. Myöhemmin mehutuotteiden tarjonta ulottui jo suurkeittiöihin ja vähittäiskauppoihin.

Uuttera marjojen jatkojalostuksen kehitys toi pariskunnalle vuonna 1990 ”Vuoden maaseutuyrittäjä”-kunniapalkinnon, joka myönnettiin ennakkoluulottomasta asenteesta kehittää puhtaita kotimaisia marjoja monikäyttöisiksi jatkojalostustuotteiksi.

Vuonna 2004 toiminta siirtyi vanhemmilta jälkipolvelle Pasi Kiiskisen otettua yrityksen vetovastuun marjojen viljelystä, jalostuksesta ja yrityksen liiketoiminnasta. Samalla nimi vaihdettiin KontioMehuksi, joka vastasi paremmin laajentuneen liiketoiminnan sisältöä.

Marjojen jalostaminen innovatiivisiksi, kuluttaja- ja asiakaslähöisiksi tuotteiksi on “sydänasia”, jota toteutetaan tänä päivänä perheyritysmuotoisesti.

Yrityksen vahvuuksia ovat aina olleet iloinen, asiakaslähtöinen palvelu sekä aidoista marjoista jatkojalostetut laadukkaat tuotteet.

         logo.png


Me sosiaalisessa mediassa

KontioMehu1 viikko sitten
Viikonloppuna pitää hemmotella itseään! Meidän ehdotus aamupalalle on korvapuusti ja Karpalokuohu. 😍 Rentoa viikonloppua! ✨ #kontiomehu #karpalokuohu #alkoholittomatkuohujuomat #pohjoiskarjalasta #hyvääsuomesta
KontioMehu2 viikkoa sitten
Joensuun oma fine dining ravintola Kielo on uudistettu täysin syksyn 2019 aikana. Tunnelmallinen ravintola valmistaa 4 ja 6 ruokalajin valmiiksi mietityt menut. Kielossa tarjoillaan tarkasti suunniteltuja kokonaisuuksia, jotka on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ammattitaidolla ja intohimolla. Ruoka tarvitsee seurakseen myös laadukkaat juomat. Kielo on valinnut valikoimaansa...
KontioMehu3 viikkoa sitten
Maanantai ja sateinen syksy ei tunnu ollenkaan niin pahalta, kun nappaa aamulla mukaan pullon karpalokuohua. 🍁 Ps. Piccolopullot mahtuvat pienimpäänkin veskaan. 😉 #kontiomehu #karpalokuohu #alkoholittomatkuohujuomat #hyvääsuomesta