Mehuasemasta kuohujuomien valmistajaksi

Alkuun toiminta keskittyi mustaherukan viljelyyn ja sopimusostajille myyntiin. Hyvin hoidettujen ja korkealaatuisten herukkaviljelmien lisäksi toimintaa kehitettiin vuonna 1984 rakentamalla mehupuristamo.  Puristamon avulla marjoista ja juureksista valmistettiin maukkaita mehuja kotipuutarhaajien toiveiden mukaisesti. Myöhemmin mehutuotteiden tarjonta ulottui jo suurkeittiöihin ja vähittäiskauppoihin.

Uuttera marjojen jatkojalostuksen kehitys toi pariskunnalle vuonna 1990 ”Vuoden maaseutuyrittäjä”-kunniapalkinnon, joka myönnettiin ennakkoluulottomasta asenteesta kehittää puhtaita kotimaisia marjoja monikäyttöisiksi jatkojalostustuotteiksi.

Vuonna 2004 toiminta siirtyi vanhemmilta jälkipolvelle Pasi Kiiskisen otettua yrityksen vetovastuun marjojen viljelystä, jalostuksesta ja yrityksen liiketoiminnasta. Samalla nimi vaihdettiin KontioMehuksi, joka vastasi paremmin laajentuneen liiketoiminnan sisältöä.

Marjojen jalostaminen innovatiivisiksi, kuluttaja- ja asiakaslähöisiksi tuotteiksi on “sydänasia”, jota toteutetaan tänä päivänä perheyritysmuotoisesti.

Yrityksen vahvuuksia ovat aina olleet iloinen, asiakaslähtöinen palvelu sekä aidoista marjoista jatkojalostetut laadukkaat tuotteet.

         logo.png


Me sosiaalisessa mediassa

KontioMehu3 viikkoa sitten
Meillä on ilo ilmoittaa, että kuohujuomapullomme on liitetty Suomen Palautuspakkaus OYn kierrätysjärjestelmään eli tutummin PALPAlle. 1.1.2020 alkaen, kaikki lasiset kuohujuomapullomme ovat PALPA-merkittyjä. Tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa palauttamalla tyhjän pullon pullonpalautusautomaattiin asiakas saa panttimaksun takaisin ja osallistuu kanssamme kierrätykseen. ♻️ Suomessa palautetaan kierrätyslasipulloja noin 3kpl...
KontioMehu4 viikkoa sitten
Kiitos kuluneesta vuodesta, se on ollut upea! Olkoon tuleva vuosi kaikille säkenöivä ja kuohuva, hyvää uutta vuotta 2020! 🥂✨ #kontiomehu #lehtikuohu #alkoholittomatkuohujuomat #hyvääsuomesta #pohjoiskarjalasta
KontioMehu1 kuukausi sitten
Uuteenvuoteen kuuluu monenlaista poksahtelua, kertoivat ihmiset, kun jalkauduimme kaupungin kaduille ilahduttamaan ohikulkijoita pienillä uudenvuodentoivotuksilla. Kuohari, raketit, hyvä ruoka ja rakkaat ihmiset; niistä on suomalainen uusivuosi tehty. Miten sinä juhlit vuodenvaihdetta? 🎆🎉🎊 #kontiomehu #alkoholiton #kuohujuoma #kuohari #lehtikuohu #juhlajuoma #alkumalja #kippis #kilistellään #juhlat #kontiolahti #joensuu #pohjoiskarjala #joulu...