Mehuasemasta kuohujuomien valmistajaksi

Alkuun toiminta keskittyi mustaherukan viljelyyn ja sopimusostajille myyntiin. Hyvin hoidettujen ja korkealaatuisten herukkaviljelmien lisäksi toimintaa kehitettiin vuonna 1984 rakentamalla mehupuristamo.  Puristamon avulla marjoista ja juureksista valmistettiin maukkaita mehuja kotipuutarhaajien toiveiden mukaisesti. Myöhemmin mehutuotteiden tarjonta ulottui jo suurkeittiöihin ja vähittäiskauppoihin.

Uuttera marjojen jatkojalostuksen kehitys toi pariskunnalle vuonna 1990 ”Vuoden maaseutuyrittäjä”-kunniapalkinnon, joka myönnettiin ennakkoluulottomasta asenteesta kehittää puhtaita kotimaisia marjoja monikäyttöisiksi jatkojalostustuotteiksi.

Vuonna 2004 toiminta siirtyi vanhemmilta jälkipolvelle Pasi Kiiskisen otettua yrityksen vetovastuun marjojen viljelystä, jalostuksesta ja yrityksen liiketoiminnasta. Samalla nimi vaihdettiin KontioMehuksi, joka vastasi paremmin laajentuneen liiketoiminnan sisältöä.

Marjojen jalostaminen innovatiivisiksi, kuluttaja- ja asiakaslähöisiksi tuotteiksi on “sydänasia”, jota toteutetaan tänä päivänä perheyritysmuotoisesti.

Yrityksen vahvuuksia ovat aina olleet iloinen, asiakaslähtöinen palvelu sekä aidoista marjoista jatkojalostetut laadukkaat tuotteet.

                   

                  

 


Me sosiaalisessa mediassa

KontioMehu
KontioMehu5 päivää sitten

Tänä kesänä herukanlehtiä kerää noin 30 paikallista nuorta. Herukanlehdet kerätään käsin ja poiminta alkaa kesäkuun alussa. 🍃

Ahti (15v) ja Roope (15v) ovat nyt ensimmäistä kesää pelloilla keräämässä lehtiä. Pojat kertoivat, että lehtien paljous on yllättänyt heidät. Yhteen pullolliseen Lehtikuohua tarvitaankin suuri...

KontioMehu
KontioMehu1 viikko sitten

Terassit ovat avautuneet, ja se näkyy myös meillä!

Tässä valmistuu Lehtikuohu-piccoloita, eli 20 senttilitran kokoisia pikkupulloja. Piccolopullo on täydellinen valinta terassilla istuskeluun tai ruokajuomaksi! Riittääpä siitä myös kahdelle, jos vain malttaa juoda pienemmät lasilliset 😉🥂☀️

#lehtikuohu

KontioMehu
KontioMehu
KontioMehu on paikassa Joensuu.2 viikkoa sitten

Huh hellettä! ☀️ Nyt herukanlehtipellot kukoistavat ja sehän tietää sitä, että Lehtikuohua valmistuu ennätysmäärä.

Tänään pellolla riitti vipinää kun kesätyöntekijöiden lisäksi meitä ilahdutti toimittaja Helsingistä saakka. Vielä emme voi paljastaa mihin ja miksi, mutta se selviää kyllä ajallaan. 😉