Mehuasemasta kuohujuomien valmistajaksi

Alkuun toiminta keskittyi mustaherukan viljelyyn ja sopimusostajille myyntiin. Hyvin hoidettujen ja korkealaatuisten herukkaviljelmien lisäksi toimintaa kehitettiin vuonna 1984 rakentamalla mehupuristamo.  Puristamon avulla marjoista ja juureksista valmistettiin maukkaita mehuja kotipuutarhaajien toiveiden mukaisesti. Myöhemmin mehutuotteiden tarjonta ulottui jo suurkeittiöihin ja vähittäiskauppoihin.

Uuttera marjojen jatkojalostuksen kehitys toi pariskunnalle vuonna 1990 ”Vuoden maaseutuyrittäjä”-kunniapalkinnon, joka myönnettiin ennakkoluulottomasta asenteesta kehittää puhtaita kotimaisia marjoja monikäyttöisiksi jatkojalostustuotteiksi.

Vuonna 2004 toiminta siirtyi vanhemmilta jälkipolvelle Pasi Kiiskisen otettua yrityksen vetovastuun marjojen viljelystä, jalostuksesta ja yrityksen liiketoiminnasta. Samalla nimi vaihdettiin KontioMehuksi, joka vastasi paremmin laajentuneen liiketoiminnan sisältöä.

Marjojen jalostaminen innovatiivisiksi, kuluttaja- ja asiakaslähöisiksi tuotteiksi on “sydänasia”, jota toteutetaan tänä päivänä perheyritysmuotoisesti.

Yrityksen vahvuuksia ovat aina olleet iloinen, asiakaslähtöinen palvelu sekä aidoista marjoista jatkojalostetut laadukkaat tuotteet.

                   

                  


Me sosiaalisessa mediassa

KontioMehu3 päivää sitten
Kiireetön hetki, lasissa kylmä kuohuva ja paikalla rakkaimmat ihmiset. Arjen pienet hetket voivat olla yhtä juhlaa. 🥂 Mille asioille sinä haluaisit tällä viikolla kohottaa maljan? Me juhlistetaan meidän ihania asiakkaita. Ilman teitä ei olisi meitä. ❤ #lehtikuohu #kontiomehu #alkoholitonkuohujuoma #pohjoiskarjalasta #hyvääsuomesta
KontioMehu1 viikko sitten
Ulkoilu auringonpaisteessa ja kuuma mehu nuotiolla, mikä voisikaan olla parempaa näin keväällä? ☀️ Mukaan varusteet ja eväät, niin retkipäiväsi on taatusti onnistunut. Meidän mehut maistuvat niin kylmänä kuin kuumanakin. 😍 Mikä on sinun suosikkimakusi? #kontiomehu #hyvääsuomesta #pohjoiskarjalasta
KontioMehu2 viikkoa sitten
Hyviä ”eläkepäiviä” Kaisa! Ja pääsitte kruunaamaan sen kotikuntasi ykkösjuhlajuomalla🥂@kaisamäkäräinen #lehtikuohu #KontioMehu #kontiolahti #pohjoiskarjala #kontiolahdenurheilijat #seinänousu #puoliseitsemän